Wellness Park Eemwijk

Wellness Park Eemwijk is gevestigd in Park Eemwijk. Park Eemwijk ligt in Aawijk, een rustige buitenwijk van ‘s-Hertogenbosch. Deze locaties is prima bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. Direct in de omgeving ligt de mooie Oosterplas. Uw wellnessdag kunt u dus combineren met een ontspannen wandeling in de natuur.

Park Eemwijk biedt een mix van ‘ouderwetse’ huiselijkheid en modern comfort. Het Grand Café, met terras, heeft een grote aantrekkingskracht op buurtbewoners en gasten. Ook is er een gezellige, fris ingerichte ontmoetingsruimte waar diverse activiteiten georganiseerd worden. Kortom: maak van uw kappersbezoek of andere behandeling een compleet dagje uit! We denken graag met u mee.

IMG 1463

Diensten & reserveren

Klik rechts in het menu om meer te lezen over de diensten die Wellness Park Eemwijk aanbiedt. Wij adviseren u om altijd te reserveren. De telefoonnummers en links naar de online reserveringspagina’s vindt u per dienst. Wilt u een compleet arrangement boeken? Neem dan contact op met ons algemene nummer dat u hieronder vindt.

Adres

Eemweg 114
5215 HR 's-Hertogenbosch
tel. 073-8228756