Wellness Park de Grevelingen

Wellness Park De Grevelingen is gevestigd in Park De Grevelingen. Deze locatie ligt aan de rand van het centrum van Den Bosch. De bus stopt er echter voor de deur. Park De Grevelingen is in 2012 volledig gerenoveerd. Het is een gezellige locatie, met veel levendigheid maar ook voldoende privacy. Er zijn regelmatig activiteiten in het Steunpunt of in Sint Jan Baptist, de lichte en sfeervolle restaurantruimte aan de voorzijde van het gebouw.

Van oorsprong is Park De Grevelingen een huis voor ouderen uit het voormalig Nederlands Indië. Hoewel er steeds minder mensen wonen met deze achtergrond, is van de Indische sfeer nog altijd iets te proeven. Bewoners van Park De Grevelingen vormen samen een harmonieuze, multiculturele samenleving. Maar ook familie, buurtbewoners en medewerkers voelen zich er thuis. U bent van harte welkom!

IMG 1466

Diensten & reserveren

Klik rechts in het menu om meer te lezen over de diensten die Wellness Park De Grevelingen aanbiedt. Wij adviseren u om altijd te reserveren. De telefoonnummers en links naar de online reserveringspagina’s vindt u per dienst. Wilt u een compleet arrangement boeken? Neem dan contact op met ons algemene nummer dat u hieronder vindt.

Adres

Grevelingen 66
5215 ES 's-Hertogenbosch
tel. 073-8228379