Aquarius Health Massage

In Wellness Park De Taling vindt u een massage- en schoonheidssalon. Hieronder leest u wat zij u beiden kunnen bieden.

Aquarius Health Massage

Bij Aquarius Health Massage kunt u terecht voor een ontspanning- of stevige sportmassage. Maar ook Hotstone of kruidenstempelmassage is mogelijk. Of verras iemand met een leuke cadeaubon! U vindt ons in Wellness Park De Taling.

Een goede massage is een cadeautje voor jezelf!
Een goede massage is een weldaad voor lichaam en geest. Mensen ervaren steeds vaker de weldadige ontspanning die een goede massage met zich meebrengt. Het resultaat is een heerlijk ontspannen gevoel; niet alleen voor het lichaam maar ook voor de geest. Na een goede massage voel je je weer energiek en uitgerust en kun je er weer tegen. Het is als een cadeautje voor jezelf, even heerlijk ontspannen.
Laat u verwennen en geniet van een massage die kan variëren van 30 tot 75 minuten. Zowel mannen als (zwangere) vrouwen zijn van harte welkom voor een massagebehandeling. Technieken worden gecombineerd waarin 'ontspanning' het sleutelwoord is.

Massage

Behandelingen

Bij Aquarius Health Massage kunt u kiezen uit verschillende behandelingen, bijvoorbeeld:

1. Aquarius Health ontspanningsmassage
Deze verbetert de bloedcirculatie, bevrijdt u van spierpijn en verkrampingen, en maakt uw spieren weer soepel. Het stimuleert en verzacht de huid, stimuleert het zenuwstelsel maar kalmeert ook de zenuwen zelf. Deze massage reduceert zowel lichamelijke als psychische/emotionele stress. (minimum tijd 30 minuten)

2. Aquarius Health Sportmassage
Deze gebruikt dezelfde technieken als de ontspanningsmassage maar er wordt meer druk uitgeoefend tijdens het masseren.
De massage therapeut kan meer aandacht besteden aan het terugbrengen van chronische spierdruk en knopen. Aquarius Health sportmassage is uitstekend geschikt voor atleten en/of personen die last hebben van typisch chronische spierdruk. Deze massage herstelt niet alleen de spieren maar stimuleert en verwijdert ook sneller de afvalstoffen uit het lichaam. U krijgt ook advies over oefeningen voor sneller herstel na een operatieve ingreep of blessure. Een krachtige massage met intense resultaten. Zelfs voor diabetes geschikt. (keuze uit 30 of 60 minuten)

3. Kruidenstempel en hotstone massage
Elke behandeling wordt afgesloten met een glas (kruiden)thee of dubbeldrank, zodat u de gelegenheid krijgt in uw eigen tempo terug te keren tot de dagelijkse realiteit.

Prijzen

  • 30 minuten:  €24,-
  • 45 minuten:  €30,-
  • 60 minuten:  €45,-


Elena vertelt

"Ik ben geboren in Rusland. Tot mijn 22e heb ik gestudeerd aan de universiteit voor biologie, natuur- en scheikunde. Daar heb ik veel geleerd over het menselijk lichaam en fysiologie. Ik heb ook 15 jaar internationaal aan gewichtheffen gedaan voor Oekraïne.
In die tijd heb ik ook mijn masseursdiploma behaald. Daarna heb ik veel top gewichtheffers gemasseerd met als doel, snel herstel van inspanning en blessure. Zodat zij weer snel hun sport optimaal konden beoefenen.
Ook ben ik enkele jaren coach geweest van het nationale vrouwen gewichthefteam van Oekraïne. Door deze sport ben ik in veel landen in de wereld geweest, zoals Qatar, Oostenrijk, Finland, Australie en Duitsland.
Sinds 2007 woon ik met mijn Nederlandse man in 's-Hertogenbosch. In 2008 ben ik als masseur gaan werken in de sauna de Thermen in Rosmalen. Nu heb ik mijn eigen praktijk, Aquarius Health Massage, in Wellness Park De Taling."

Contact en reserveren
Behandelingen zijn altijd op afspraak. Tel. 06-19091904

Aquarius